Virtuális ambulancia bemutatása páciensek részére

Tisztelt Páciensünk!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk a Debreceni Egyetem Egészségügyi e-Szolgáltatások Virtuális Ambulanciájának működését.

Egészségügyi problémája esetén 2020. május 6-tól a +36 52 512 990-es telefonszám felhívásával lehetősége van állapotáról egészségügyi szakemberrel konzultálnia. Munkatársunk készséggel áll majd rendelkezésére, meghallgatja problémáit, kérdéseit, mindenben igyekszik segíteni Önnek. Egészségügyi problémájával kapcsolatban szükséges lehet, hogy megválaszoljon egy szakmai kérdéssort, mely annak eldöntését támogatja, hogy mely szakrendelés orvosához irányítsuk Önt.

A kérdéssor megválaszolása és a megfelelő szakrendelés kiválasztása után munkatársunk felveszi adatait és telefonos konzultációs időpontokat ajánl fel. Amennyiben találnak megfelelő időpontot, azt munkatársunk lefoglalja az Ön számára.

Az adatai rögzítésével Önnek létrejön egy felhasználói fiókja az https://eportal.udmed.hu online felületen, melynek segítségével különböző e-szolgáltatásokat vehet igénybe. (Az online felület elérhető funkcióiról itt olvashat.)

Kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt negyed órával már várja munkatársunk hívását. Ha esetleg mégsem megfelelő Önnek a lefoglalt időpont, lemondhatja azt telefonon, vagy az online felületen felhasználói fiókját használva is törölheti foglalását. Kérjük, ezt minnél hamarabb jelezze, hogy másoknak is lehetőséget tudjunk biztosítani a telefonos szakorvosi konzultációra!

Rövid adategyeztetést után munkatársunk kapcsolja a szakorvost. A konzultációt követően szakorvosa tanácsokkal láthatja el, foglalhat időpontot egy újabb telefonos konzultációra vagy akár személyes megjelenést igénylő rendelésre is.

(A fenti folyamatot vizuálisan itt tekintheti meg.)

Frissítés dátuma: 2020.05.06.